Tel.:
China Aanrakingspc POS fabrikant
CJ Legend Technology Co., Ltd.

De kwaliteit is onze verplichting, is de Dienst onze opdracht

Thuis

CJ Legend Technology Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

CJ Legend Technology Co., Ltd.

CJ Co. van de LEGENDEtechnologie, Ltd is een industrieel & fabrikantenbedrijf dat POS hoofdzakelijk Systeem allen in Één, Industriële Aanrakingsmonitor veroorzaakt. Fundamenteel op 10 jaar de Industriële van de Monitorsvervaardiging ervarings, bieden wij Professioneel Verkooppunt Volledige Bedrijfsoplossing aan.
 
Ons bedrijf is geëngageerd aan de normalisatie van elektronische productmarkt met de technologische innovatie.
Onze producten hebben een brede klantenbasis en een goede reputatie aan hoogte verschuldigd zijn - kwaliteit en gezond concept.
Alle producten hebben een volledige waaier van de toepassingen van de de uitvoervergunning en overeenkomstige binnenlandse octrooien en andere internationale regels & regelgeving zoals Ce, ROHS, FCC, SGS, UV, en k-certificatie.
Wij gebruiken hoogte - kwaliteitsdelen zoals: Het industriële Comité van de Rangvertoning, het Geheugen van Kingston en de Harde schijf, UL/-c-Tik gingen Voeding over.
Met rijke ervaring in elektronisch product, kunnen wij de kwaliteit van onze producten en professionele dienst verzekeren.
Onze cliënten zijn van verschillend toepassingsgebied dergelijke Detailhandel, Supermarkt, Softwareleverancier, Adverterend Bedrijf, Restaurant, POS Oplossingsverdeler.
 
Voorts gebaseerd bij de ervaring en constant tastbaar en de immateriële investering van vele jaren in het technologieonderzoek, hebben wij veel vooruitgang, met inbegrip van technologische ontwikkeling, kwaliteitscontrole geboekt en de verbetering van de naverkoopdienst, de achtervolging van klantentevredenheid, het marktonderzoek en de klant vergen analyse.
 
Wij verlenen een verscheidenheid van OEM dienst voor onze partners en klanten om marktaandeel te winnen. Wij hebben OEM partners in Europa, Azië, en Zuid-Amerika, Afrika en meer dan 60 landen of regio's. en constant hoog lof uit onze klanten heeft verkregen aangezien het opstelling was.
Het bedrijf houdt het bestuursidee dat de ‚Kwaliteit Sterkte bewijst, Bereik aan Succes‘ detailleert, en zijn beste bij om het even welk aspect van elk punt van procedure goed te doen probeert om aan definitieve inspectie, verpakking en verzending te vervaardigen.
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Merken : OEM

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 5000000-6000000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 60% - 70%

geschiedenis van het bedrijf

Met 10 jaar Ontwikkelings, CJ-is Co. van de LEGENDEtechnologie, één van de belangrijke leveranciers van commerciële Aanraking allen in de Monitors van één POS PC en van de Aanraking geworden.

 

bedrijfsdiensten

Opdracht:
 
Voor de gebruiker: de bedoelingen van de diensten aan klanten, zodat kleurrijk mensenleven.
 
Personeel: om ruimte voor ontwikkeling tot stand te brengen om de waarde van personeel te verbeteren, verbeter de levenskwaliteit.
 
Voor de gemeenschap: om de gezonde ontwikkeling te bevorderen en de gemeenschap te dienen de vooruitgang van beschaving.
 
Bedrijfsfilosofie:
 
Integriteit! Realistisch! Innovatie! Efficiënt! verantwoordelijkheid!
 
Moreel principe:
 
Verlies eerder geld, verlies nooit geloofwaardigheid; Ontruim de verwaande mens, het eerlijke werk;
 
Werk beter, anderen in vertrouwen en pragmatisch; De zaken ongeacht grootte, zouden eveneens moeten worden behandeld;
 
Collectieve stijl:
 
Ernstig, verantwoordelijk, strikt, actief en efficiënt
 
Ernstig: nieuwsgierige voortreffelijkheid,
 
Het is de oorzaak van: de moed om de verantwoordelijkheid te nemen voor uiteindelijk
 
Strikt: strikt grueling beheer. Zelf-discipline, strikte wetspersoon, strikt in het werkprocessen, strikte beloning en straf.
 
Actief: Actief keur de taak goed, neem het initiatief om verantwoordelijkheid te veronderstellen, het initiatief nemen om problemen te identificeren, het initiatief te nemen te verbeteren en te perfectioneren.
 
Efficiënt: duidelijke werkplannen, snelle reactie. Gedaan iets vandaag, morgen weg ga ruimte.

Bedrijfteam

De Technologieco. van de Shenzhencj LEGENDE, Ltd heeft een nationaal netwerk van verkoop en het efficiënte systeem van de naverkoopdienst in China opgezet. Wij kunnen commercieel verstrekken allen in één POS Systeemhardware.

 

De orgnizationgrafiek van ons bedrijf:

CJ Legend Technology Co., Ltd.

CJ Legend Technology Co., Ltd.
A1801# de 1st Bouw COSMO Technopark, Road van No.19 JinPeng de Stad van FengGang, DongGuan, Guangdong China. (523690)
Tel.:86--13632560850
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Aanrakingspc POS Leverancier. © 2018 - 2020 touchpcpos.com. All Rights Reserved.